2019.
01. 14.
Óév búcsúztató tornán szerepelt leány csapatunk Ófehértó városában .Csapatunk 5. helyet szerezte meg. Gratulálunk...
2018.
12. 19.
2018.december 15-én,szombaton U19-es leány csapatunk a Sátor Kupán vett részt Gödöllőn.A tornán részt vettek hol a Szolnok,Tata,Vasas,Gyömrő és Kelen csapatai. Minden mérkőzésen sikerült szoros,ugyanakkor jó hangulatú mérkőzéseket játszani.Sajnos Tamás Nikolett sérülés miatt nem tudott részt venni a...
2019.
01. 10.
Múlt hétvégén az U13-as korosztály Krakkóba utazott el. A csoportjukban elsőként végeztek, és nem sok kellett a tornagyőzelemhez sem! A torna legjobbja Patai Dávid lett! Szép volt fiúk!...
2019.
01. 21.
Hétvégén 3 korosztályunk is részt vett a Gödöllői sátorkupám.2008-as korosztályunk 4.helyen _legjobb kapus Mikula Zsolt2011-es korosztályunk 3. helyen2010-es korosztályunk 1 évvel idősebb korosztályban a legjobb 4 csapat közé nem került be.Gratulálunk Mindenkinek!...
2019.
01. 14.
2019.01.12-én,szombaton-Újfehértón vettek részt a lányok egy U20-as tornán.A tornán 7 csapat mérkőzött meg egymással,köztük a DEAC-DLA,Várda,Balmazújváros,és 3 nyíregyi csapat.Az első pár meccsen még ébredeztek lányaink,de a nap végére sikerült legyőzni a később első helyen végző Várda csapatát is.H...
2019.
01. 21.
Gödöllő szerepelt a 2011-es korosztályos csapatunk ahol 3. helyen végzett.CsoportOFS-Vác 6:0OFS-MTK 0-1OFS-Dunakeszi 11-0OFS-Mogyoród 2-1OFS-Kelen 1-0KözépdöntőOFS-Gödöllő 3-1Elődöntő OFS-FTC 0-1BronzOFS-Budapest Honvéd 3-2...
2019.
01. 14.
1 helyen végzett korosztályos csapatunk Jászárokszálláson megrendezett teremtornán....
Gallini Budapest
Nemzetközi tornák 2019
Hírek Condor Grass u 11 beszámoló


Csütörtök délután indult a csapat edzőmérkőzést játszott Nagykanizsán a helyi u12-es csapattal.

Másnap Velencében kirándulás szerepelt a programban. Megtekintettük a helyi nevezetességeket és hajóval bejártuk a Canal Grande-t .


Szombaton edzőmérkőzést játszottunk a Chion csapatával amely egy megfelelő ráhangolódás volt a nemzetközi tornára.


Továbbá a csapatoknak közös kirándulás szerveztek a gyönyörű VALVESONE kisvároskájában.Vasárnap a nemzetközi torna u11-es kategóriában került megrendezésre 4 csoportban 16 csapattal. 4 csoportban szerepeltek a csapatok. Füves pályán 6+1 felállásban. Annyiban különbözött a hazai szabályoktól ,hogy nem volt les a mérkőzésen és a kapust a büntető területen belül nem lehetett megtámadni.


2x10 perces mérkőzések voltak mindösszesen 6 mérkőzést játszottunk.

A csoportból az 1 helyezett jutott a legjobb négy közé ezért tudtuk ,hogy az első mérkőzés amely a legerősebb Internazionale hivatalos egyik legerősebb olaszországi partneriskolájával játszottuk.

Kiegyenlített mérkőzésen 1-1 döntetlennel végződött a mérkőzés.

Olasz Focisuli-Internazionale Fc Tau Calcio 1-1

A torna másik két csoportmeccsén a minél jobb gólkülönbség elérése érdekében nagyon jó felfogásban nagyon szép támadásokat vezetve megérdemelten győztünk és 1 góllal jobb lett az eredményünk így a legjobb 4 csapat közé kerültünk.

Olasz Focisuli- Condor Grass-6-0

Olasz Focisuli-San Dona 3-0

A legjobb 4 csapat közé tényleg nagyon erős csapatok kerültek.Pordenone megelőzte az Empoli és a Szlovák Banik Bistrica csapatét. Az Ac Milán fiókcsapata a Padova és Venezia csapatát az osztrák Sturm Graz pedig az Udinese hasonló korosztályú gyerekei ellen lépett tól a csoportkörben.

A felső ágon megérdemeltem nyertük meg az első 2 mérkőzést így következhetett a nagydöntő hiszem a Graziak is mindkét mérkőzésüket megnyerték előtte.

Olasz Focisuli-Pordenone-2-0

Olasz Focisuli- Ac. Milan Senerissima 3-1

A döntő egy kiegyenlített mérkőzésen 1 gól különbséggel elveszítettük,de örülök ,hogy ilyen nagy utánpótlással rendelkező osztrák klubbal tudtunk szoros meccset játszani. Büszke vagyok a gyerekekre és köszönet mindegyik edzőnek felkészítőnek akik hozzájárultak ehhez a megyében.

Olasz Focisuli-Sturm Graz 0-1

2.helyen végzett a csapat

 

A korosztályos csoport csak ebben a hónapban játszott 12 nemzetközi mérkőzést két erős nemzetközi tornán. Ezt az  utat az OLASZ FOCISULI mindig is képviselte és képviselni fogja,hisz hiszünk benne ,hogy nemzetközi szintű játékosokat ,csak nemzetközi tornákon való részvétellel lehet kinevelni. Továbbá nagyon kevesen jutnak el,hogy első osztályú labdarúgó legyenek ,de ezeket az élményeket sosem veszi el tőlük senki!