2023/24 éves beszámoló u8-as korosztály
2024. Július 04.

Év végi/Szakmai Beszámoló   2016 – U8

Nagy Máté  Vezetőedző

Az edzés foglalkozásokat 2023 július végén kezdte el a 2016-os – U8-as korosztály. Heti 2-3 alkalom volt a jellemző edzésszám az év során. Az edzések 2024 június végén zárultak. Ez idő alatt rengetek versenyen, tornán, hazai és nemzetközi eseményen vettek részt a gyerekek. Ezek között található több saját rendezésű nemzetközi tornánk is mint például a Karnevál, Mikulás, Karácsony Kupa és az újonnan induló Majális Kupánk is. Ezenfelül a Budapesti Dunamenti Liga teljes azaz egész szezonon át tartó küzdelmeiben is részt vettünk. Gazdagították még programjainkat külföldi tornák, edzőmeccsek például Szlovákiában és Romániában egyaránt. Hazai szinten szívesen fogadjuk bármely klub külön meghívását is, így ennek is eleget téve Szeghalomban, Hajdúnánáson, Kisvárdán, Szolnokon, Hajdúböszörményben, Miskolcon és Békéscsabán is szerepeltünk az év során. Teljesítve a klubunk szintjének megfelelő alap elvárásokat a helyi azaz Debreceni szervezésű Bozsik Fesztiválokon is rendszeresen részt vettünk.

Versenyeztetésünk alappillére a minél több játéklehetőség biztosítása hazai illetve nemzetközi szinten is. Szerencsére klubunk nagyon sok külföldi és hazai kapcsolattal rendelkezik így ezek nagy számban létrejöhettek az év során. Ez elég komoly pozitívum hisz a gyerekek óriási élményekkel és tapasztalatokkal szoktak hazatérni egy-egy komolyabb megmérettetés után.

2023/24 éves beszámoló u8-as korosztály
Bezárom